Pandurii Tg. Jiu a învins Astra, scor 2-0, şi a încheiat sezonul Ligii I pe podium

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Pandurii Târgu-Jiu a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Astra Giurgiu, în etapa a X-a, ultima a play-off-ului, şi încheie Liga I pe locul 3, cu 39 de puncte, urmând să participe în preliminariile Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Antal '21 şi Hora '90+3.

Pandurii Târgu-Jiu: Lazar - Unguruşan, Săpunaru, Bunoza, Acsinte - Droppa (Piţian '85), Mrzljak - Antal, Nistor (Răuţă '77), Nicoară (Ciucur '61) - Hora. Antrenor: Edward Iordănescu.

Astra Giurgiu: Gavrilaş (Boşneag '75) - Scarlatache, Geraldo, Oros, A. Stan - Seto (Răileanu '86), A. Ioniţă - Florea, Dandea (Boubacar '72), De Amorim - D. Niculae. Antrenor: Marius Şumudică.

Astra Giurgiu a avut doar patru rezerve la acest meci, pe Boşneag, Răileanu, Boubacar şi Moise.

Arbitri: Andrei Chivulete (central) - Vasile Marinescu, Miclos Nagy (asistenţi) - Florin Miron (rezervă)

Observatori: Florin Hîncu, Aurel Beldeanu.

Înainte de startul jocului s-a ţinut un minut de reculegere în memoria lui Patrick Ekeng. În timpul momentului de reculegere, jucătorii Astrei au purtat tricouri negre pe care scria “RIP 1990-2016”. Partida ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, dar a fost amânată ca urmare a decesului fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng.

În tribună a fost afişat un banner cu mesajul: “Edi, nu pleca”. În urma acestui rezultat, Pandurii Târgu Jiu a încheiat campionatul pe locul 3, urmând să participe în preliminariile Ligii Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite