Reacţiile după meciul pierdut de Pandurii, cu Dnepr, în Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Pustai, antrenor celor de la Pandurii Târgu-Jiu FOTO Răzvan Păsărică
Cristi Pustai, antrenor celor de la Pandurii Târgu-Jiu FOTO Răzvan Păsărică

Pandurii a debutat joi cu o înfrângere în grupele Europa League, fiind învinsă pe teren propriu de Dnepr, cu 1-0.

Cristi Pustai (antrenor Pandurii Târgu-Jiu): „Am un gust amar, aveam senzaţia că puteam învinge şi am avut impresia că putem obţine un egal. De ce ne-am fost frică nu am scăpat, sunt foarte periculoşi la faze fixe. Vom încerca să spargem gheaţa în deplasare“.

Răzvan Stanca (portar Pandurii Târgu-Jiu): „Am avut emoţii, e prima dată când participăm în grupe, în Europa. Am făcut un meci destul de bun totuşi. Am ajuns până în grupe, nimeni nu ne-a dat nicio şansă, eu zic că am făcut o figură frumoasă. În deplasare jucăm mai bine decât acasă. Calificările le-am obţinut în deplasări, să sperăm că recuperăm puncte atunci“. 

Eric de Oliveira (mijlocaş Pandurii Târgu-Jiu): „Trebuie să rămânem încrezători. Echipa noastră a jucat bine, a lipsit experienţa. Trebuie să avem încredere. Aşteptăm să învingem în următoarele meciuri. Am jucat de la egal la egal, chiar dacă diferenţa financiară e mai mare. Noi căutăm întotdeauna să mergem undeva mai bine. Azi am fi meritat măcar egal, dar asta e“.

Eugen Pârvulecu (preşedinte executiv Pandurii Târgu-Jiu): „Ne va fi din ce în ce mai greu, suntem în grupe şi sunt adversari puternici. Am întâlnit o echipă care a meritat victoria dar, cu puţină şansă, am fi putut egala pe finalul meciului. Jocul ne dă speranţe, ne gândim la campionat, ne dorim foarte mult să obţinem puncte, pentru că din campionat ajungem în Europa. Jucătorii şi-au dorit să obţină un rezultat favorabil, dar am întâlnit un adversar puternic, dintr-o ţară în care se investeşte foarte mult în fotbal. Sperăm să recuperăm punctele pierdute în deplasare, în primul meci din Portugalia. Luăm fiecare joc pas cu pas. Din această grupă avem obiectiv clar, ne dorim calificarea în primăvara europeană. Credem în şansa noastră!“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite