Orgolioşi, gălăţenii îi pun la punct pe stelişti. Declaraţia cu care un fost oficial al roş-albaştrilor a pus gaz pe foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Răducan
Narcis Răducan

Dacă elevii lui Reghecampf au vorbit pe un superior despre partida care a încheiat etapa a 24-a, în schimb, „oţelarii“ le-au transmis bucureştenilor să se potolească, fiindcă pe teren nu şi-au arătat superioritatea.

Narcis Răducan, fost oficial al Stelei pe când Ronny Levy era antrenor în Ghencea, a fost deranjat de declaraţiile roş-albaştrilor după partida Oţelul – Steaua, scor 1-1.

„N-a fost nicio diferenţă între noi şi liderul campionatului. Am alergat mai mult ca Steaua pe final, i-am dominat, am creat presiune. Scorul e echitabil. Am meritat punctul“, a spus directorul sportiv al Oţelului, Narcis Răducan.

De aceeaşi părere a fost şi antrenorul gălăţenilor. „Important pentru mine a fost atitudinea jucătorilor după golul Stelei, ne-am mobilizat şi am fost în unele momente peste Steaua“, a spus Petre Grigoraş. 

Acesta a comentat şi posibila plecare a lui Iorga la Steaua. „Până la vară sigur nu pleacă nimeni, că n-are cum, poate în iunie să luăm noi 3-4 jucători de la Steaua, Chiricheş, Pintilii, Bourceanu şi Chipciu. Iorga, din partea mea, poate să plece şi la PSG!“, a spus „Grig“ râzând.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite