Opinie tranşantă despre Simona Halep: „Dacă ar fi avut talentul lui Ilie Năstase şi ar fi arătat ca Demi Moore, românii ar fi neglijat talentul şi ar fi zis că-i curvă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a for eliminată în primul tur la US Open, dar continuă să fie numărul 1 mondial, poziţie pe care a înregistrat deja 43 de săptămâni.

Simona este subiect de discuţie pentru toată mass-media, internă sau internaţională,având parte atât de susţinători, cât şi de contestatari. 

Într-un editorial semnat pe national.ro, jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiş lansează o opinie interesantă, concluzionând: "Azi nu mai sunt interesat de statististică, aşa că habar n-am dacă Sharapova prinde Top 100, dar e clar că superba rusoaică scoate din reclama mai mult decât Halep din circuitul ATP. Brandurile de moda e firesc să fie mai atrase de Sharapova. Şi ce-i cu asta? Firmele de fashion sunt interesate si de Serena. Graţioasa a apărut într-un tutu negru de balerină (balenă), facut de designerul de la Vuitton în colaborare cu Nike. Repet: şi ce dacă? Simona e o mare sportivă, o fată care munceşte. Dacă Halep ar fi avut talentul lui Ilie Năstase şi ar fi arătat ca Demi Moore (sau ca Sharapova, ca să ramânem în tenis), românii ar fi neglijat talentul si ar fi zis că-i curva"


Citeşte AICI integral editorialul lui Răzvan Ioan Boanchiş pe national.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite