Oltchim - Győr / Peste 100 de jandarmi au fost delegaţi pentru turul semifinalei de Liga Campionilor la handbal feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oltchim o va înfrunta sâmbătă pe Győr FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Oltchim o va înfrunta sâmbătă pe Győr FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Oltchim - Győr / Sâmbătă este aşteptată prezenţa a peste 250 de fani maghiari, veniţi la Bucureşti pentru a le susţine pe jucătoarele lui Győr, motiv pentru care numărul de jandarmi care vor asista la meci a fost suplimentat.

Prima manşă a semifinalei de Liga Campionilor dintre Oltchim şi Győr se va desfăşura sub supravegherea a peste 100 de jandarmi, care se vor afla pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor pe arena sportivă, precum şi în zona din jurul acesteia. În capitală este sunt aşteptaţi mai mult de 250 de suporteri ai unguroaicelor, fanii maghiari fiind recunoscuţi pătimaşi ai sportului, în general. 

Sâmbătă câteva autocare sunt aşteptate să vină de la Râmnicu Vâlcea, pe lângă acestea adăugându-se majoritatea suporterilor care vor veni cu maşinile personale. Oltchim a susţinut miercuri ultimul antrenament, urmând ca în ziua meciului eleve lui Jakob Vestergaard să aibă un program lejer. Meciul Oltchim - Győr se va disputa la Sala Polivalentă, începând cu ora 18.00 şi va fi transmis de DigiSport. Returul se va juca la Veszprém, în data de 11 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite