Oltchim - Győr. Alexandrina Barbosa: „Vreau să câştig Liga Campionilor cu Oltchim!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandrina Barbosa (dreapta, în roşu), una dintre jucătoarele lui Oltchim FOTO Adevărul
Alexandrina Barbosa (dreapta, în roşu), una dintre jucătoarele lui Oltchim FOTO Adevărul

Oltchim - Győr / Alexandrina Barbosa, una dintre jucătoarele echipei din Vâlcea, ar putea fi cheia succesului pentru Oltchim în turul din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin.

Jucătoarea cu dublă cetăţenie, portugheză şi spaniolă, este unul dintre atuurile lui Jakob Vestergaard în vederea meciului cu Győr. Într-un interviu acordat „Prosport“, Alexandrina Barbosa prefaţează partida din semifinalele Ligii Campionilor, având cuvinte de laudă la adresa tehnicianului echipei Győr, Ambros Martin: 

„Este dedicat 100% meseriei. Ştiu cum gândeşte jocurile, nu lasă nimic la voia întâmplării Îşi aşază foarte bine apărarea, pleacă de la ideea că o defensivă bună câştigă un meci. Dacă apărarea nu merge, nici atacul nu o face, cam asta e filosofia lui despre handbal“. În contextul ipotezei că Győr ar porni cu prima şansă la accederea în ultimul act al competiţiei, Barbosa este tranşantă: „A mai fost favorită şi nu s-a calificat. Nu e o problemă“

Iniţial, handbalista a avut îndoieli cu privire la transferul său la Oltchim, însă acum obiectivul ei principal, de a câştiga Liga Campionilor, pare să fie aproape de realizat tocmai în tricoul formaţiei vâlcene. „M-au sunat de mai multe ori să vin la Vâlcea, dar am ezitat la început. N-am avut cea mai bună experienţă la Braşov, în 2010 am vrut să revin în Spania. Oltchim a insistat, m-am consultat cu prietenii, aceştia mi-au recomandat să accept oferta, întrucât este o echipă de cel mai înalt nivel. Nu regret că am luat această decizie şi acum sper să câştig Liga Campionilor“, a conchis Barbosa. Partida Oltchim - Győr se va disputa la Sala Polivalentă, începând cu ora 18.00 şi va fi transmisă de DigiSport. Returul se va juca la Veszprém, în data de 11 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite