Olăroiu are salariul cât China: Cum a reacţionat Mirel Rădoi, atunci când a aflat cât va câştiga fostul său antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Olăroiu a plecat din România în 2007 şi, în ultimii 11 ani, şi-a îmbunătăţit permanent cota, câştigând 14 trofee în Arabia Saudită, Qatar şi Emirate.

Cosmin Olăroiu a devenit, începând de săptămâna trecută, cel mai bine plătit antrenor din istoria fotbalului românesc. Contractul pe care l-a semnat la Jiangsu Suning (China) l-a trimis mult peste Mircea Lucescu, acesta primind 4 milioane de dolari în calitate de selecţioner al Turciei.

La Jiangsu, Oli va încasa 7 milioane de dolari pe sezon, în condiţiile în care predecesorul său, Fabio Capello avea chiar 10 milioane pentru fiecare stagiune! Contractul semnat de tehnicianul de 48 de ani l-a impresionat şi pe Mirel Rădoi, cel care, potrivit Digi Sport, a avut o reacţie simpatică, atunci când a fost întrebat despre salariul lui Oli.

Ce a spus Rădoi?

*El (n.r. – Olăroiu) era în contact cu mai multe echipe de câteva luni, dar a aşteptat momentul de a se reface după acea intervenţie pe care a avut-o la picior şi a refuzat tot ceea ce i s-a propus acum câteva luni. 

*Mă bucur că, până la urmă, a acceptat. Despre salariu nu vreau să discut că mi-e frică să nu cad din picioare acum, dar evident că e un pas înainte pentru el, chiar dacă mulţi se vor găsi, aşa cum s-au găsit şi până acum, să spună că a antrenat la cămile.

*Acum o să spună că a antrenat la orezari şi aşa mai departe. Pentru că e normal, la noi, în România. Dar eu sunt sigur că va face performanţă. Pe lângă asta, că vine după Capello, uitaţi-vă că a avut doar două zile la dispoziţie să pregătească un meci pe care l-a câştigat. Şi vă spun asta pentru că eu am văzut meciul şi văd schimbările pe care eu ştiu că el le lucrează.

CITEŞTE ŞI:

Gigi Becali a ajuns la capătul răbdării: „Data viitoare vă vorbesc în chineză sau în turcă!“. Ce subiect l-a scos din sărite

Gigi Becali îşi anunţă iminenta ieşire din fotbal: Ce l-a îndemnat să ia în calcul o decizie atât de radicală

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite