Olanda-România va fi arbitrat de un central acuzat pentru rasism de Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România va disputa luna aceasta meciurile cu Ungaria şi Olanda FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
România va disputa luna aceasta meciurile cu Ungaria şi Olanda FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Federaţia Română de Fotbal a anunţat numele brigăzilor care vor arbitra partidele tricolorilor cu Ungaria şi Olanda, din preliminariile Campionatului Mondial 2014.

Meciul împotriva Ungariei este programat pe 22 martie, începând cu ora 21.30 şi va fi arbitrat de o brigadă din Germania, cu Wolfgang Stark la centru, ajutat de Jan-Hendrik Salver, Pickel şi rezerva Tobias Welz. Partida se va disputa cu porţile închise, ca urmare a unei sancţiuni venite din partea FIFA. Centralul neamţ a avut erori grave în meciul  Borrusia Dortmund - Leverkusen (2-3), când a eliminat un jucător fără motiv şi a acordat un penalti gratuit.

De asemenea, confruntarea cu Olanda de pe 26 martie (21.30), va fi arbitrată de Mark Clattenburg, Simon Beck, Stephen Child şi rezerva Lee Probert. Clattenburg a fost protagonistul unui conflict iscat anul trecut, când a condus partida Chelsea - Manchester United (2-3) şi a fost acuzat de rasism de către adversara Stelei din optimile Europa League. După terminarea meciului din campionatul englez, arbitrul a fost vizitat la vestiar de Obi Mikel, care l-a ameninţat cu bătaia din cauza faptului că refuza să admită că ar fi luat decizii eronate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite