Olanda - România / Reghecampf: „Mi se pare o prostie că Piţurcă a zis despre jucătorii Stelei că nu sunt pregătiţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf, tehicianul echipei Steaua FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
Laurenţiu Reghecampf, tehicianul echipei Steaua FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Olanda - România / Una dintre explicaţiile aduse de Victor Piţurcă pentru înfrângerea echipei sale pe Amsterdam ArenA (4-0) a făcut referire la oboseala jucătorilor de la Steaua, cauzată de ultimele patru meciuri susţinute în Europa League.

Laurenţiu Reghecampf a fost indignat de afirmaţiile selecţionerului României cu privire la forma fizică a jucătorilor săi: „Nu o să accept niciodată acest lucru, mi se pare o prostie să spui aşa ceva. Eu cred că jucătorii Stelei sunt foarte bine pregătiţi. 

Acest lucru s-a văzut în meciurile pe care noi le-am jucat în Europa League şi în campionat. Sunt foarte dezamăgit de acest lucru şi sincer nu mă aşteptam să aud asemenea declaraţii. La Steaua lucrurile nu sunt întâmplătoare. Faptul că avem 12 puncte avans în campionat, faptul că am ajuns într-o etapă aşa avansată în Europa League se datorează acestor jucători şi nu cred că trebuie să dăm vina pe ei pentru anumite rezultate“, a declarat tehnicianul Stelei pentru sport.ro.

România a pierdut partida cu Olanda, disputată marţi pe Amsterdam Arena, cu scorul de 4-0. Golurile meciului au fost marcate de Vaart (12'), Van Persie (56', 65' pen.)  şi Lens (90'). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite