Novak Djokovici s-a retras din finala de la Abu Dhabi cu puţin timp înainte de ora la care era programată aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Novak Djokovici a renunţat să participe la ultimul act al turneului de tenis de la Abu Dhabi, anunţându-şi decizia cu doar câteva ore înainte de disputarea teoretică a finalei.

Sârbul ar fi trebuit să se dueleze cu britanicul Andy Murray (6 WTA), sâmbătă, începând cu ora 18.00. Dacă ar fi făcut-o, Novak Djokovici (1 WTA) ar fi avut şansa de a câştiga pentru a patra oară consecutiv competiţia de la Mubadala World Championship, însă şi-a motivat decizia renunţării printr-un comunicat:

„Din păcate, nu sunt în stare să joc finala de la Abu Dhabi. Am avut febră de dimineaţă şi nu mă găsesc în condiţiile necesare pentru un astfel de meci. Publicul şi-a arătat din nou dragostea pentru tenis, mă inspiră şi mă împinge de la spate să joc cel mai bun tenis al meu.

Am avut o nouă săptămână extraordinară la Abu Dhabi, am întâlnit fani, am schimbat mingi cu copii şi am jucat împotriva unora dintre cei mai buni jucători din lume. Sunt dezamăgit că nu am putut termina turneul, aş fi vrut să câştig din nou trofeul aici. Felicitări lui Andy, este mare păcat că nu am putut să joc împotriva lui, dar sunt sigur că ne vom întâlni din nou cât de curând“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Simona Halep şi-a aflat prima adversară din 2015. Cu cine vor juca cele patru românce calificate la Shenzen

2015, anul în care Simona Halep ar putea scrie istoria. Românca e aproape de câştigarea unui turneu de Mare Şlem

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite