Norvegiencele ştiu că le-a trecut glonţul pe la ureche: „Nu-mi puneţi prea multe întrebări că încep să plâng“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintr-o echipă care era considerată marea favorită a semifinalei, campioana olimpică şi europeană en-titre a ajuns să aibă nevoie de un reflex miraculos al portarului, în ultima secundă din timpul regulamentar, şi de două reprize dramatice de prelungiri pentru a ajunge la meciul pentru medalia de aur.

Norvegia şi-a păstrat invincibilitatea de 15 ani în faţa României, ajungând la cea de a 10-a victorie consecutivă în faţa tricolorelor în partidele oficiale.

Totuşi, nordicele au scăpat de înfrângere printr-un miracol, după cum „Adevărul“ a scris aici, iar la victoria lor a contribuit şi o decizie scandaloasă a arbitrilor, după cum se poate vedea aici.

La finalul unui meci epuizant, de 70 de minute, norvegiencele aproape că nu-şi mai găseau cuvintele. Veronica Kristiansen, cea care a punctat de şase ori, a avut o declaraţie elocventă pentru Digi Sport: „A fost o nebunie. Nu-mi puneţi prea multe întrebări, pentru că voi începe să plâng. Sunt atât de mândră. Nu mai am cuvinte. E prima mea finală de Campionat Mondial“.

Antrenorul Thorir Hergeirsson a lăudat echipa României: „Există şi plăcere în suferinţă. Am întâlnit o echipă foarte bună, care a crescut foarte mult şi cu multă calitate. Au încredere în colectivul lor şi nu sunt o echipă uşor de bătut“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite