Nicolae Stanciu, în echipa ideală din etapa a patra a Europa League. Ce a declarat mijlocaşul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chipciu şi Stanciu FOTO Facebook Anderlecht
Chipciu şi Stanciu FOTO Facebook Anderlecht

Mijlocaşul Nicolae Stanciu, care a marcat două goluri în partida Anderlecht Bruxelles - FSV Mainz, scor 6-1, a fost inclus în echipa ideală a etapei a patra a grupelor Ligii Europa, a anunţat, vineri, site-ul oficial al UEFA.

Stanciu, care a jucat până în minutul 67, a marcat în minutele 9 şi 41, ambele reuşite venind în urma unor pase primite de la Chipciu, care a fost schimbat în minutul 56.

Echipa ideală a etapei a patra a grupelor Ligii Europa este următoarea: Ralf Fahrmann (Schalke 04) - Numan Curuksu (Osmanlispor), Rashad Sadigov (Qarabag Agdam), Virgil van Dijk (Southampton) - Taison (Şahtior Doneţk), Nicolae Stanciu (Anderlecht Bruxelles), Giuliano (Zenit Sankt Petersburg), Hee-Chan Hwang (FC Salzburg) - Moussa Sow (Fenerbahce Istanbul), Aritz Aduriz (Athletic Bilbao), Edin Dzeko (AS Roma).

"Sunt foarte fericit că am reuşit să marchez, dar înainte de toate am vrut să câştigăm. Am vrut să centrez către Lukasz (n.r. - Teodorczyk), dar mingea a avut o direcţie ciudată şi a fost gol. A fost extraordinar că am marcat primul gol aici, în faţa fanilor noştri, care mi-au arătat susţinere şi dragoste. Le mulţumesc pentru ovaţiile de la schimbare. Repet, nu am vânat primul gol. Nu eram afectat că nu marcasem, nu mă gândesc să răspund criticilor. Nu citesc presa, singura opinie care contează este cea a antrenorului şi el are încredere în mine. Nu mă interesează cum am marcat, dacă era singurul gol al meciului toată lumea ar fi zis că e cel mai important. Al doilea gol a fost unul colectiv. Trebuie să-i mulţumesc colegului meu Alex Chipciu pentru pasă. A fost una frumoasă şi îi promit că data viitoare îi voi oferi un gol, cu un <assist>", a declarat Stanciu, potrivit dhnet.be.

VIDEO Cele două goluri marcate de Stanciu în Europa League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite