Nicio demisie după dezastrul din gimnastică. Stoica e în război cu şeful COSR: “Primesc sfaturi de slăbit de la un antrenor de fitness de 150 de kilograme”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, nu ia în calcul varianta demisiei după eşecul loturilor masculin şi feminin de la turneul preolimpic de la Rio de Janeiro.

Adrian Stoica a ţinut să-i răspundă preşedintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român,  Alin Petrache, care l-a acuzat de lipsă de capacitate managerială. "Înainte de a pleca la acest turneu am spus foarte clar că va fi extrem de greu să ne califcăm cu echipa de fete. Şi am spus că vom participa la un concurs cu handicap. Dacă parte din Comitetul Olimpic Român nu îşi aduce aminte de această declaraţie o să-i aduc eu aminte domnului preşedinte că pe 8 aprilie i-am amintit acest lucru. Era şi doamna Lecuşanu în preajmă. A spune că cineva a fost luat prin surprindere nu mi se pare cel mai corect lucru. Aş vrea să răspund şi unor acuzaţii aduse în absenţă. Dincolo de lipsa de eleganţă şi respect, o simt că e de natură personală şi nu principială, simt că nu e cel mai benefic mod de procedură într-un moment de genul ăsta. Preşedintele COSR mă acuză public, direct şi personal, de lipsă de capacitate managerială. Sigur, dânsul are posibilitatea să facă acest lucru, dar ar fi mult mai util, mai convingător după ce şi domnia sa va demonstra un mare succes. Până atunci însă împreună cu echipa din Federaţia Română de Gimnastică, noi am mai demonstrat ceva în ultimii 40 de ani. Ca orice om de bun simţ, am întotdeauna de învăţat, dar am o senzaţie că primesc sfaturi despre slăbit de la un antrenor de fitnes care cântăreşte 150 de kilograme. Eu nu am niciun conflict cu Comitetul Olimpic şi Sportiv Român. Nu sunt în conflict cu domniile lor", a mai spus preşedintele Stoica, într-o conferinţă de presă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite