VIDEO Nae Manea, fruntaş în ierarhia  huliganilor din fotbalul românesc. Top cele mai urâte gesturi făcute la meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manea n-are rezultate dar e nevos nevoie mare
Manea n-are rezultate dar e nevos nevoie mare

Nae Manea, antrenorul Gloriei Bistriţa, este recidivist din punct de vedere al gesturilor reprobabile făcute pe terenul de joc şi stă la loxc de cinste în topul grosolăniilor.

După ce a aruncat cu targa pe gazon, la un meci din turul campionatului, Manea a bruscat ofiţerul de presă al clubului, după care a ameninţat cu bătaia un ziarist local, fiind cu greu calmat de Jean Pădureanu. Prin atitudinea sa reprobabilă, fostul mare jucător al Rapidului şi-a câştigat un loc de cinste în topul ruşinilor petrecute în fotbalul românesc.

Acolo se regăseşte şi Mihai Stoica, managerul Stelei, care la un meci al roş-albaştrilor din 2005, contra lui CFR Cluj, a coborât de la tribuna oficială şi a lovit cu pumnul un suporter, care stătea cu gura pe Dică.

În ierarhia huliganilor este şi Ionel Ganea, actualul antrenor de la U Cluj. Pe când juca la Poli Timişoara, în 2007, Ganezul l-a strâns de gât pe asistentul Dorin Mudura, pentru că acesta luase o decizie care nu i-a convenit fotbalistului. Ganea i-a scăpat acestuia şi câţiva pumni în stomac, după care a fost eliminat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite