FOTO Petroliştii au făcut vizita medicală. Adrian Mutu a sosit ultimul, Hamza şi Alcenat n-au venit deloc la INMS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu a venit ultimul FOTOGRAFII Dorin Constanda (Click!)
Mutu a venit ultimul FOTOGRAFII Dorin Constanda (Click!)

După ce aseară au efectuat primul antrenament din 2014, în faţa a peste 7.000 de spectatori, petroliştii s-au prezentat azi la vizita medicală.

Cele două achiziţii de marcă, Adrian Mutu şi Ianis Zicu au avut atitudini diferite. Zicu a sosit printre primii, puţin înainte de ora 8, având mina unui om odihnit, în vreme ce Mutu a apărut abia la 9.25, fiind ultimul dintre jucători care a apărut la INMS. Mutu nu părea să fi dormit prea bine, având ochii umflaţi, dar s-a apucat repede de treabă, intrând la cabinetele pe care nu le mai văzuse de 15 ani. De la vizita medicală au lipsit Younes Hamza şi Jean Sony Alcenat, care au ajuns abia azi noapte în ţară, şi au fost învoiţi de conducerea tehnică de la acest examen

"Cred că toată lumea are câteva kilograme în plus. Ne-am pregătit psihic pentru cântar, e o perioadă grea. Trebuie să ţinem capul sus, să continuăm parcursul bun. Sper ca la sfârşitul campionatului să ne îndeplinim obiectivul. Mutu şi Zicu sunt două caractere care ne vor ajuta. Ne gândim şi la event. Dacă va veni vreo ofertă pentru mine, mă gândesc bine dacă să plec sau nu. Mă bucur că avem meciuri tari şi în Cupa României, sper să ne calificăm în finală", a spus mijlocaşul Ovidiu Hoban. 

În această după-amiază, "lupii" vor pleca în primul cantonament din Antalya, în care vor sta până pe 30 ianuarie şi vor juca 3 amicale, după următorul program: 23 ianuarie, cu Sturm Graz (Austria), 26 ianuarie, cu Anji Makhachkala (Rusia), 29 ianuarie, cu FK Jagodina (Serbia)

petrolul
petrolul
petrolul
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite