INTERVIU Mutu: „Mă simt ca la Chelsea. O să-l înţep pe Reghecampf în meciul direct. Tricoul galben e cel destinat campionilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu a avut parte de o primire extraordinară la Petrolul, acolo unde 8000 de oameni l-au aplaudat la scenă deschisă la prezentarea lui oficială.

Mutu se simte foarte bine la Petrolul şi a recunoscut asta într-un interviu acordat pentru fanatik.ro, realizat de Horia Ivanovici.

Ce faci, Adi? Cum merge acomodarea?

- Sînt cu lupii mei, ne pregătim ca nişte fiare.Sincer, nu credeam că o sa fie atît de bine. Mi-am regăsit motivaţia, mi-am regăsit tinereţea fotbalistică, nu am mai fost atît de entuziast de ani de zile. Parcă m-am întors în timp, în Trivale… Baietii sînt super, iar Contra e o revelaţie. Face antrenamente ca Mourinho, zici ca sînt la Chelsea. Pune mult accent pe minge, pe fotbal, ne face să ne simţim extraordinar. Mai greu e cînd alergăm pe plajă (rîde)…“Petrolul ar fi în Franţa în primele 6-7 echipe”

Sincer, cum e lotul, cum e echipa?

- Tineţi minte ce vă spun: Steaua o are groasă cu noi! La ora actuală, Petrolul are echipă excelentă. Ca valoare, în Franţa ar fi în primele 6-7 din prima ligă. Băietii sînt tehnici, jucăm mult pe combinaţii, la 16 metri sîntem devastatori. E aici un mijlocaş, Pablo, de mult n-am mai văzut un fotbalist atît de bun. Iar antrenorul e de nivel european. Am făcut alegerea perfectă!

Apropo de alegeri, cum ţi s-a părut primirea?

- Vă spun, în viaţa mea nu am văzut aşa ceva! Nici la Inter, nici la Juve, nici la Parma, nici la Chelsea… 10.000 de fani,atîta dragoste, atîta căldură… Emoţionant… Te face să mori pe teren… Suporteri magnifici pentru care merită să dai totul.

Pe ce post vei juca?

- Numărul 10, al doilea vîrf. Dar voi evolua oriunde o să-mi ceară antrenorul.

Ce părere ai despre începutul mai slab al Stelei? În 5 amicale, Steaua nu a bătut pe nimeni!

- Păi, să-i ţină aşa şi în campionat. Eu sînt fotbalist, trebuie sa dau răspunsuri pe teren, de polemici vă ocupaţi voi (rîde)… Am văzut că Reghe m-a înţepat deja cînd a spus că Steaua, dacă mă dorea, mă lua! Pentru asta o să-l înţep şi eu în meciul direct! (rîde)…

La noi au început deja speculatiile că soţia ta, Consuelo, nu prea vrea să vină la Bucureşti…

- Ce-ţi mai plac şi tie, Horia, mondenităţile astea.Parcă rămăsese că vorbim de fotbal…

Păi, dacă tot te-am prins, să le lamurim pe toate…

- Atît vă spun, ca să nu mai existe nici un fel de speculaţie: soţia mea şi copiii vin zilele următoare în România. Consuelo termină de împachetat acum în Franţa si cînd e gata o să sosească aici, acasă, la Bucureşti. Mi-e dor rău de ei! Noi o să încercăm să fim o prezenţă discretă, deşi nu o să fie uşor. Avem deja oferte pentru pictoriale împreună de la absolut toate revistele din România!

N-o să-i fie dificilă acomodarea, după Florenţa, Milano, Miami?

- Ce nu ştiţi voi, pe asta n-aţi aflat-o (rîde), Consuelo a fost deja în secret o săptămînă la Bucureşti. A negociat inaugurarea liniei sale de cosmetice, Consuelo Cosmetics Luxe, pe care o va lansa cît de curînd in România. Are planuri mari, am o nevastă frumoasă şi ambiţioasă. A văzut şi unde o să stăm,vom avea un apartament de vis, ea se ocupă de toate detaliile. Am nevoie de toată familia lîngă mine ca să cîştig această provocare cu Petrolul.

În final, ce le transmiti fanilor?

- Tricoul galben e unul al campionilor în ciclism. Noi îl vom face şi în fotbal!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite