Mourinho, preferat lui Lucescu. Un brazilian de la Şahtior vrea la Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Douglas Costa
Douglas Costa

Chelsea este foarte aproape de a transfera un jucător brazilian de la Chelsea, iar acesta abia aşteaptă să ajungă la Londra.

Presa din Brazilia vehiculează că gruparea londoneză va oferi aproximativ 20 milioane euro pentru transferul lui Douglas Costa.

"Ar fi un vis împlinit să joc la Chelsea. Aş fi alături de unii dintre cei mai buni jucători din lume şi aş putea juca împotriva celor mai mari echipe din Europa. Dar ceea ce mă încântă cel mai mult la Chelsea este antrenorul.Mourinho este un antrenor foarte inteligent, probabil cel mai bun din lume. A avut performanţe la toate echipele unde a fost. El ar fi unul dintre lucrurile ce m-ar face fericit la Chelsea", a declarat el în presa braziliană.

Douglas Costa a petrecut 5 ani la Şahtior sub comanda lui Mircea Lucescu, dar e de părere că Mourinho îl va ajuta să avanseze mai mult în carieră.

"Am învăţat multe de la Lucescu. La Şahtior am ajuns când aveam 19 ani, iar Lucescu m-a ajutat să progresez în carieră. Pentru asta îi sunt foarte recunoscător. Dar ştiu că la Chelsea, sub comanda lui Mourinho, progresul meu ar fi mult mai mare decât dacă aş rămâne aici la Şahtior", a mai adăugat brazilianul.

Douglas Costa mai are 3 ani şi jumătate contract cu Şahtior Doneţk.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite