Mireasă în adidaşi! Ce ţinută a avut Serena Williams la nunta ei şi cine e singura jucătoare din WTA pe care fostul lider mondial a invitat-o la eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams s-a măritat ieri la Complexul de Artă Contemporană din New Orleans, într-o ceremonie fastuoasă, la care presa n-a avut acces.

Serena a cedat toate drepturile de imagine ale evenimentului bunei sale prietene de la revista Vogue, Anna Wintor, iar invitaţii n-au avut voie să aibă nici măcar telefoane la ei. Din interior au transpirat însă câteva informaţii, iar una dintre ele este legată de ţinuta Serenei. 

Ea a purtat o rochie, creaţie Donatela Versace, împodobită cu multe cristale, la care a asortat o pereche de adidaşi albi, Nike, ca simbol al apartenenţei ei la lumea sportului. Nu se ştie încă dacă Serena a stat în adidaşi  pe tot timpul nunţii sau a fost doar un moment de "omagiu" adus unuia dintre sponsorii ei de nădejde, care de ani de zile o răsplăteşte cu milioane de dolari bune. 

Singura jucătoare de WTA, pe care Serena a invitat-o la nuntă a fost daneza Caroline Wozniacki (foto jos), care a participat alături de noul său logodnic, baschetbalistul David Lee. Cu excepţia, bineînţeles, a surorii sale Venus Williams, şi ea jucătoare de tenis.

Serena şi soţul ei, Alexis Ohanian, au ţinut morţiş ca micuţa Alexia, fiica lor de 11 săptămâni, să fie şi ea la petrecere, având o armată de baby-sitteri care să aibă grijă de ea. 

De ce au râs internauţii când au aflat tema nunţii dintre Serena şi Alexis

Vezi AICI care au fost bărbaţii din viaţa Serenei Williams înainte ca ea să ajungă la altar! Unul dintre ei a lăsat-o pentru o româncă

image

.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite