Mircea Sandu, preşedinte FRF: „Gică Popescu este candidatul ideal pentru a fi preşedinte la Federaţie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu vrea ca Gică Popescu să-i ia locul la şefia FRF
Mircea Sandu vrea ca Gică Popescu să-i ia locul la şefia FRF

Preşedintele FRF Mircea Sandu a susţinut după şedinţa Comitetului Executiv o conferinţă de presă în cadrul căreia a vorbit despre succesorul său la şefia Federaţiei, dar şi despre perspectivele apropiate ale fotbalului românesc.

Mircea Sandu crede că Gică Popescu este cel mai bun om de fotbal care ar putea să-i ia locul în funcţia de preşedinte al FRF. Argumentele pentru această propunere au fost elaborate pe larg de către Sandu:

„Ceea ce a făcut Gică Popescu în fotbalul românesc, ce a făcut ca om de afaceri, faptul că vorbeşte patru limbi străine, îl face să fie un candidat ideal pentru a fi preşedinte la Federaţie. Eu îl susţin în totalitate”, a spus Sandu, care a informat despre retragerea „Baciului” din board-ul UEFA.

„Gică Popescu mi-a transmis o scrisoare prin care solicită suspendarea din funcţia de membru al Comisiei de Disciplină a UEFA din cauza problemelor pe care le are şi pentru că nu vrea să strice imaginea UEFA”, a mai afirmat Mircea Sandu.

Cât despre posibilitatea ca România să joace pe un stadion gol contra Ungariei în preliminariile pentru Cupa Mondială, Sandu regretă că românii nu vor avea şansa să-i susţină pe tricolori.

"Încă nu este o decizie finală faptul că Ungaria - România se va juca fără spectatori. Jocul fără spectatori nu mi se pare o soluţie. Sancţiunile de depunctare sau de excludere din competiţie mi se par sancţiuni dure, dar corecte. Îmi pare rău daca se va juca fără spectatori. Voiam să punem un tren la dispoziţie pentru suporterii noştri. Ar fi fost vorba despre 1800 de bilete rezervate pentru noi", a adăugat şeful FRF.

Alte declaraţii ale lui Mircea Sandu:

„Nu vor mai avea drept de a sta pe bancă antrenorii care nu au licenţă la categoria respectivă. Vor fi controlaţi de arbitri”.

„În 2016 se va ajunge la o serie de 18 echipe la Liga a II-a şi trei serii de câte 18 echipe la Liga a III-a. Încercăm, astfel, să creştem valoarea competiţiei şi să aducem mai mulţi spectatori pe stadioane”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite