România a intrat în cursă pentru organizarea unor meciuri la EURO 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele FRF Mircea Sandu a anunţat că România şi-a depus candidatura pentru a putea găzdui meciuri din cadrul Campionatului European de fotbal din 2020.

În caz că răspunsul va fi favorabil, Arena Naţională va fi unul din cele 12 stadioane pe care se vor juca meciuri la EURO 2020.

„Am fost prima Federaţie care a depus dosarul de candidatură pentru a introduce Bucureştiul printre oraşele pentru Euro 2020. După Comitetul Executiv al UEFA de la Sofia, vom intra pe linia dreaptă a deciziei finale. Aici va fi nevoie de sprijinul total al politicului, pentru că nu e vorba doar să avem aeroport, ci ne vor trebui şi autostrăzi pentru oamenii care vor veni din Rusia, Ucraina, Polonia, Bulgaria, Ungaria sau Austria. Dacă vom obţine o decizie favorabilă, vom găzdui minimum două jocuri, poate trei, dar fără ajutorul politicului va fi imposibil”, a spus Mircea Sandu.

Preşedintele FRF a adăugat că investiţiile statului în acest proiect ar fi benefice pentru viitorul României. „Efortul financiar va fi consistent şi trebuie să conştientizăm că toate aceste investiţii pentru Euro 2020 ar ramâne aici, în ţară, n-ar pleca nicăieri”, a concluzionat şeful FRF.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite