Mircea Lucescu are Ucraina la picioare: Comentariu superb după ultima performanţă a românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numit la Dinamo Kiev şi păstrat în funcţie, deşi îşi dăduse demisia, la un moment dat, scârbit de reacţia ostilă a fanilor, Mircea Lucescu îi face acum pe aceştia să-şi regrete comportamentul!

Mai ales că a bifat o uriaşă performanţă sportivă, dar şi una care va aduce minimum 32 de milioane de euro în conturile clubului!

Probabil, de aceea, Viacheslav Zakhovailo, unul dintre experţii în fotbal din media ucraineană şi mare fan al lui Dinamo Kiev, a făcut o plecăciune în faţa lui Mircea Lucescu, după cum a scris Digi Sport. 

„Mă bucur foarte mult pentru Dinamo şi, ca fani, în acest sezon vom auzi de cel puţin şase ori imnul Ligii Campionilor. Această victorie a fost posibilă datorită experienţei şi profesionalismului lui Lucescu. Eu, ca un fan adevărat al Kievului, sunt gata să uit toate jignirile (n.r. - aduse de Lucescu la adresa celor de la Dinamo Kiev, pe când era la Şahtior). El a obţinut acest rezultat şi, prin urmare, a spălat cu sânge tot scepticismul nostru. În sfârşit, avem antrenor“, a scris Zakhovailo, într-un comentariu.

500.000 de euro va primi Mircea Lucescu pentru că a dus Dinamo Kiev în grupele Ligii Campionilor. Salariul său la echipă e de 1,2 milioane de euro pe sezon.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite