Mihai Stoichiţă: "Ar fi o tragedie mare să nu trecem la baraj de Grecia. N-au cu ce să ne sperie, nici măcar cu moneda lor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoichiţă nu e impresionat de greci
Stoichiţă nu e impresionat de greci

Deşi selecţionerul Victor Piţurcă e de părere că Grecia n-ar fi un adversar tocmai accesibil pentru tricolori, există destui tehnicieni care sunt de altă părere.

Unul dintre ei este Mihai Stoichiţă, acum tehnician în Kuweit. "Este un mare avantaj că am picat cu Grecia pentru că ei sînt într-un impas general. Sînt, de asemenea, într-o decădere privind fotbalul la nivel de club. Ar fi inadmisibil ca o echipă precum România, care are jucători de perspectivă, să nu elimine Grecia. Este cea mai mare şansă pe care o avem să ajungem la Mondial. Sînt o echipă bătrînă, plictisită de fotbal. Ce tot vorbim de Samaras? Joacă la Celtic, o echipă care în afară de prezenţa în grupele Ligii Campionilor nu înseamnă nimic. Noi îi avem pe Marica, Maxim, care face senzaţie în Germania. Ar fi o mare tragedie să nu trecem de Grecia. Ar fi păcat să nu ne calificăm la Mondial după ce am ieşit dintr-o grupă cu Turcia şi Ungaria. Cum să ne speriem de greci? Nu au cu ce, nici măcar cu moneda lor!”, a spus Stoichiţă la Fanatik Show, de la Etno Tv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite