Mihai Leu s-a întors în sala de box după 15 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campion mondial la box, Mihai Leu a acceptat invitaţia pugilistului român Robert Cristea, de trei ori campion naţional la amatori, şi a revenit în ring.

E drept, doar la un antrenament, însă acest lucru este o premieră, pentru că s-a întâmplat pentru prima oară în 15 ani. „Am acceptat cu drag invitaţia lui Robert de a veni sala lui de box pe care a deschis-o în urmă cu câteva luni în Bucureşti pentru că apreciez eforturile pe care el le face pentru promovarea acestui sport. Iubesc boxul şi vreau ca în România acest sport să se bucure de promovarea ce i se cuvine. Nu am mai fost într-o sală de box, la antrenamente, de 15 ani“, a arătat Mihai Leu, în exclusivitate pentru www.iClara.ro.

La rândul lui, Robert Cristea a mărturisit că a avut emoţii mari la antrenamentul cu Mihai Leu. „Nu este deloc un lucru obişnuit să ai invitat un campion mondial şi un om deosebit cum este Mihai Leu. Mereu l-am admirat şi am preţuit lucrurile pe care el le-a făcut pentru boxul românesc“.  În prezent boxer profesionist, Robert Cristea s-a bătut în 31 de meciuri, iar în 2006 în cadrul unei gale l-a învins pe campionul naţional al Belgiei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite