Fosta jucătoare de tenis, Ruxandra Dragomir, a fost premiată pentru autobiografia sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruxandra Dragomir (stânga), fostă jucătoare de tenis FOTO remusn.ro
Ruxandra Dragomir (stânga), fostă jucătoare de tenis FOTO remusn.ro

După ce a renunţat la sportul care a făcut-o celebră, tenisul, Ruxandra Dragomir a rămas „ancorată“ în împrejurimi şi şi-a lansat cartea autobiografică, pentru care a fost premiată.

Ruxandra Dragomir a lansat recent cartea „Tenis si armonie - Povestea vietii mele", un volum autobiografic, în care dezvăluie publicului elemente inedite despre viaţa sa personală şi profesională. „Din această carte, tinerii pot învăţa ce înseamnă dăruirea, munca, ambiţia, perseverenţa şi cum îşi pot clădi o carieră de succes în domeniul dorit. În semn de respect şi de apreciere pentru tot ce a realizat Ruxandra Dragomir pentru sportul românesc dar şi pentru cartea sa autobiografică, la Gala Nova TV i-am acordat Ruxandrei Premiul BV01ADE pentru cel mai bun proiect editorial“, a declarat organizatoarea evenimentului, Adela Diaconu.

Ruxandra Dragomir a avut o carieră fructuoasă, (numărul 15 mondial la simplu şi numărul 20 mondial la dublu), a condus tenisul românesc timp de patru ani şi s-a implicat în diverse proiecte. În prezent, conduce fundaţia „Inimi pentru sport - Ruxandra Dragomir Ilie“, unde demarează campanii de strângere de fonduri pentru susţinerea celor care au nevoie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite