Mihai Leu i-a învăţat pe micuţi să boxeze în cadrul evenimentului Campday

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Leu şi Oana Pellea au fost invitaţii speciali ai evenimentului Campday, organizat săptămâna trecută pentru a aduce un zâmbet pe chipul a 300 de copii nevoiaşi.

„Lumea mea e la fel de frumoasă ca în cărţi”, spune o fetiţă de 12 ani al cărei univers este centrul de zi din Vălenii de Munte. Lumea ei e la fel de frumoasă ca în cărţi chiar dacă nu are tabletă, Whatsapp sau mall la colţul blocului. 

Alexandra a venit la Campday cu două educatoare şi alţi 25 de copii. La atelierul de lucru manual a pictat un tricou şi a scris „prieten” şi „dragoste”. La atelierul de construcţii a văruit faţada unei case, iar Oanei Pellea i-a spus că ea în viaţă vrea să citească. Pentru că o face mai deşteaptă, mai  înţeleaptă şi mai distractivă. 

300 de copii cu poveşti ca ale Alexandrei au avut săptămâna trecută parte de o zi plină de distracţie şi activităţi creative la Campday, eveniment la care au participat nouă asociaţii şi organizaţii non-guvernamentale. Copiii au avut ocazia să boxeze cu Mihai Leu, au făcut dulceaţă, au zugrăvit pereţii viitoarei tabere de copii, au participat la ateliere de pictură şi lucru manual şi au plantat zeci de flori. Invitatul de onoare al zilei a fost actriţa Oana Pellea care a reuşit pentru mai bine de o oră să ţină audienţa cu sufletul la gură cu poveştile şi sfaturile ei.

Mihai Leu, campion mondial WBO la categoria semimijlocie în 1997, s-a retras din box în urma unei accidentări, fiind neînvins, la fel ca legendarul boxer european Terry Marsh.

image


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite