Mihaela Buzărnescu explică dialogul neortodox cu antrenoarea ei. Care este relaţia pe care o are cu poloneza care o pregăteşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu a pierdut în primul tur la Doha, unde a fost eliminată de letona Jelena Ostapenko, fostă câştigătoare la Roland Garros.

Buzărnescu a fost învinsă în trei seturi, scor 1-6, 6-4, 2-6 şi a avut o ieşire necontrolată la adresa antrenoarei ei, căreia i-a reproşat că nu o ajută deloc.

Buzărnescu: Ce?!
Jegiolka: E bine, bine. Continuă!
Buzărnescu: Poţi spune mai multe? 
Jegiolka: Da, sigur că pot. 
Buzărnescu: Bine, pentru că nu mă ajuţi deloc. 
Jegiolka: Trebuie să serveşti bine. Dacă nu te simţi sigură, trimite lovituri de forehand spre corpul ei. 
Buzărnescu: M-am săturat de toată lumea care îşi dă cu părerea despre tenis. Cum să serveşti, unde să serveşti. Ar trebui să joace ei în locul meu. 

După meciul care a consemnat a zecea înfrângere pentru Miki de la revenirea în circuit, după accidentarea suferită în august, la Montreal, Buzărnescu a explicat, în exclusivitate pentru Digisport, televiziune care transmite turneul, care e de fapt relaţia cu poloneza Justina Jegiolka, dar şi de ce a fost învinsă de Ostapenko. "Şi ea a venit de la Fed Cup. Sunt tristă, pentru că am avut şanse în setul decisiv, dar nu am reuşit. Vântul m-a deranjat, nu puteam să arunc mingea şi de asta am avut şi multe greşeli la serviciu. Nu sunt supărată pe antrenoare, ne înţelegem super bine. Mai spun şi eu unele lucruri la nervi, dar ea ştie şi la final totul este ok. Suntem foarte apropiate, ştie că orice spun nu este valabil. Nu mi-a zis nimic de rau, nu avem nicio problema", a declarat Mihaela Buzărnescu pentru Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite