Dedicaţie pentru Gigi Becali de pe patul spitalului: un jucător al Stelei i-a transmis un mesaj patronului, imediat după ce a ieşit de la operaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Chipciu. FOTO: steauafc.com
Alex Chipciu. FOTO: steauafc.com

Alex Chipciu a fost printre preferaţii latifundiarului, care l-a lăudat pe mijlocaşul de 24 de ani ori de câte ori a avut ocazia. Fotbalistul n-a uitat acest lucru, mai ales acum, când finanţatorul roş-albaştrilor trece prin momente grele.

După Ciprian Tătăruşanu, care l-a susţinut pe Gigi Becali printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Alex Chipciu e cel de al doilea fotbalist al Stelei care şi-a manifestat sprijinul pentru patronul formaţiei din Ghencea, după condamnarea acestuia la trei ani de închisoare.

Chipciu, care a suferit o fractură de tibie, în timpul derby-ului cu Dinamo, s-a operat, ieri, la Spitalul Medlife din Bucureşti. După ce a ieşit din sala de operaţie, jucătorul roş-albaştrilor a făcut o poză cu un tricou pe care scrie: „5 > 3. Dreptate pentru Gigi Becali“.

Chipciu s-a referit la faptul că, în „Dosarul Terenurilor“, latifundiarul a fost achitat, într-o prima fază, de un complet de trei judecători. Procurorii au făcut recurs la un complet format din cinci magistraţi. De această dată, doi judecători au decis achitarea lui Becali, însă trei l-au condamnat la închisoare cu executare.

Cât va lipsi Chipciu?

Alex Chipciu e alături de Gigi Becali, deşi el însuşi traversează o perioadă dificilă. Fractura de tibie pe care a suferit-o a fost „reparată“ prin introducerea unei plăci cu şuruburi. Jucătorul va reveni pe gazon peste patru luni şi jumătate.

CITEŞTE ŞI:

* Tăcere în loc de petrecere: condamnarea lui Becali i-a îndemnat pe jucătorii Stelei să ia o decizie radicală

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite