Meciurile zilei la Euro 2016. Ibrahimovici îşi face curaj înaintea duelului cu Italia: „Vreau să joc astfel încât să demonstrez că «legenda» poate marca şi la Euro”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi sunt programate alte trei partide extrem de interesante la Campionatul European din Franţa, unde a început deja cea de-a doua etapă din faza grupelor.

De la ora 16.00, doar pe Dolce Sport, Italia întâlneşte Suedia, în Grupa E, din care mai fac parte Belgia şi Irlanda. Italia a surpins în prima partidă, când a reuşit să se impună în faţa Belgiei, 2-0.De partea cealaltă, Suedia a suferit împotriva Irlandei. “Macaronarii” par favoriţi, însă vedeta suedezilor, Zlatan Ibrahimovici, este capabil să câştige meciuri de unul singur. “Devin mai bun de la an la an. Vreau să joc astfel încât să demonstrez că «legenda» poate marca şi la Euro”, a declarat atacantul de 35 de ani.

De la ora 19.00, tot exclusiv pe Dolce Sport, Cehia şi Croaţia se întâlnesc în Grupa D. De la ora 22.00 este meciul zilei Spania - Turcia, tot în Grupa D, în direct pe Dolce Sport şi Pro TV. 

În prima etapă a Grupei D, Croaţia a învins, duminică, Turcia, cu scorul de 1-0. Campioana europeană en-titre, Spania, a învins, tot cu scorul de 1-0, reprezentativa Cehiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite