Mărturie sfâşietoare: „Timpul nu vindecă nimic. Părinţilor le va fi tot mai greu în faţa unei cruci reci din cimitir“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petre Cozma, tatăl fostului handbalist Marian Cozma, ucis într-un club de noapte din Ungaria, în februarie 2009, a povestit coşmarul în care traieşte atâţia ani.

Petre Cozma a vorbit într-un interviu pentru prosport.ro despre durerea cruntă pe care o simte în fiecare zi. "Eu mi-am pierdut un fiu şi cea mai mare nenorocire pentru un tată e să-şi îngroape un copil. De asta am am puterea să zic că... bănuiesc ce au simţit şi prin ce trec aceşti români frumoşi care-şi plâng copiii.Acum e greu, dar nu e atât de greu. Greu va fi peste câţiva ani, când părinţii şi apropiaţii celor care au murit se vor duce la cimitir şi vor da peste o cruce rece şi nu se vor mai putea desprinde de acel mormânt. Le zic să fie tari! Eu mă duc de când a murit Marian în fiecare zi şi aprind o lumânare. Am aprins şi azi pentru el şi pentru toţi cei care au murit la Colectiv", a spus Petre Cozma.

Citeşte aici integral interviul acordat de Petre Cozma

Tot aud... Că trece timpul, că timpul vindecă rănile... Să-ţi tacă gura!, le spun celor care îmi zic asta. Timpul nu vindecă nimic când  vorbim despre astfel de tragedii.
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite