Marius Copil, eliminat de Guido Pella în primul tur la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul Marius Copil, locul 88 ATP, a fost învins, luni, în primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului.

Marius Copil a fost întrecut de argentinianul Guido Pella, locul 26 ATP, scor 7-6 (13/11), 5-7, 6-3, 6-4.

Românul a început foarte bine primul set şi a reuşit foarte repede break-ul, în primul game în care adversarul său a servit. Din păcate nu a reuşit să îl consolideze, a fost egalat şi s-a mers cap la cap până la 5-4, când Marius a avut alte două mingi de break şi set. Ambele au fost ratate şi s-a ajuns în tiebreak, unde românul a mai irosit alte 4 şanse de a lua setul, una pe propriul serviciu. 

A fost rândul argentinianului să pornească foarte bine următorul set, 4-1 cu un break. Copil nu s-a dat bătut şi ajutat de un tenis care s-a apropriat de cel din finalul anului trecut, când ajungea în finală la Basel, a reuşit să revină, să egaleze şi chiar să câştige setul. 

În ultimete două seturi însă, românul nu a mai reuşit nici măcar să ajungă în situaţia de a îşi procura vreo minge de break, a cedat câte un game pe propriul serviciu şi a părăsit terenul învins după 2 ore şi 56 de minute.  

În turul doi, Guido Pella îl va întâlni pe italianul Andreas Seppi.

Pentru participarea la Wimbledon, Marius Copil va primi 45.000 de lire sterline şi 10 puncte în clasamentul ATP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite