Marius Şumudică a fost suspendat din funcţie la Al Shaab. Prima reacţie: „Am să spun multe după încetarea contractului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Şumudică pare pe final de înţelegere cu echipa pe care o antrenează, Al Shaab, după ce conducerea l-a suspendat, transmiţându-i că nu mai e vrut pe banca tehnică.

Nedorit, dar rămâne - aşa se poate descrie situaţia tehnicianului român la formaţia din Emiratele Arabe Unite. Cu toate că i s-a transmis că nu mai e binevenit la „cârma“ echipei şi că nu mai are niciun cuvânt în abordarea meciurilor, Marius Şumudică se prezintă în continuare la antrenamente. Bazându-se pe faptul că mai are doi ani de contract, acesta nu vrea să plece până nu îşi primeşte restanţele financiare, în valoare de 350.000 de euro.

„Eu n-am primit nimic oficial, mă duc la antrenament şi văd ce se întâmplă, am citit şi eu tot prin ziare. Deocamdată sunt sub contract, mă duc să antrenez echipa. Dacă voi primi o hârtie oficailă, vom discuta. Comitetul format din şapte-opt persoane s-a schimbat, iar comitetul nou probabil doreşte un nou antrenor. A căzut toată conducerea, asta s-a întâmplat Am să vă spun multe, dar după încetarea contractului, că acum se poate întoarce împotriva mea ca un bumerang“, a declarat tehnicianul pentru DolceSport.

În urmă cu aproximativ un an, Şumudică a preluat Al Shaab, pe care a salvat-o de la retrogradare pe ultima sută de metri a campionatului. În sezonul curent, gruparea ocupă ultimul loc, având o singură victorie în cele nouă meciuri disputate, iar bilanţul total ilustrează şapte partide câştigate din 32 posibile.


Ştiri pe aceeaşi temă:

INFOGRAFIE Antrenori români, lideri în campionatele unde antrenează în lume. Pe locul 1, de Ziua Naţională

Nici petrodolarii nu mai sunt fără număr: povestea calvarului trăit de un fotbalist care a plecat din România şi a ajuns într-o situaţie disperată la arabi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite