VIDEO Marica a spart gheaţa pentru Schalke în actuala ediţie de campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica a înscris primul său gol pentru Schalke în campionat FOTO Mediafax
Ciprian Marica a înscris primul său gol pentru Schalke în campionat FOTO Mediafax

Ciprian Marica a fost om de bază al lui Schalke în partida pe care echipa sa a disputat-o pe terenul lui Stuttgart în Bundeliga. Românul a marcat pentru oaspeţi, restabilind egalitatea în meciul jucat în etapa a 16-a din campionatul Germaniei.

După o perioadă mai puţin fastă, în care a fost mai mult rezervă la Schalke, Ciprian Marica a fost titularizat în etapa 16-a din Bundesliga contra lui Stuttgart. Încrederea pe care antrenorul Huub Stevens i-a acordat-o a fost răsplătită pe deplin de român, care a marcat golul egalizator al lui Schalke.

Ibisevici a fost cel care a deschis scorul pentru Stuttgart după doar două minute de la începutul partidei. Zece minute mai târziu a venit reuşita lui Marica, prima din actuala stagiune din Bundeliga. Ibisevici este eroul lui Stuttgart, deoarece în minutul 38 a marcat din lovitură de pedeapsă al doilea său gol în această partidă. Şi ca tacâmul să fie complet, bosniacul Ibisevici a reuşit hat-trick-ul în minutul 61, semnând victoria şvabilor în duelul cu Schalke, scor 3-1.

Partida din etapa a 16-a din Bundesliga este a doua pe care Marica o joacă titular în actuala stagiune. 

VIDEO cu golul lui Marica

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite