Marica, încă o veste bună după ce-a semnat cu Getafe. Piţurcă l-a convocat „de principiu“ pentru meciurile cu Andorra şi Estonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica. FOTO: Cosmin Iftode
Ciprian Marica. FOTO: Cosmin Iftode

Joi, FRF a anunţat lista cu cei 13 stranieri care au fost convocaţi de principiu pentru meciurile cu Andorra şi Estonia, ultimele din grupa D a preliminariilor pentru CM 2014. Marica nu s-a regăsit iniţial pe acea listă, dar totul s-a schimbat după ce atacantul s-a înţeles vineri cu Getafe.

„După ce a semnat ieri, un contract cu Getafe, internaţionalul român Ciprian Marica a primit azi un fax de convocare, DE PRINCIPIU, pentru ultimele două jocuri ale naţionalei noastre din cadrul grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, contra Andorrei (11 octombrie 2013, ora 21.30 - ora Romaniei, pe Estadi Comunal din Andorra La Vella) si Estoniei (15 octombrie 2013, ora 21.00, pe „Arena Naţională din Bucuresti)“, se arată într-un comunicat de pe site-ul FRF. 

Marica este cel de-al 14-lea jucător legitimat în străinătate care a primit convocarea. 

La dubla cu Ungaria şi Turcia, de la începutul lui septembrie, Marica a fost convocat de Piţurcă deşi n-avea echipă, după despărţirea de Schalke. 

Potrivit informaţiilor de pe site-ul FRF, selecţionerul Victor Piturcă se va decide vineri (4 octombrie), după orele prânzului, în legătură cu fotbaliştii care vor primi faxuri „de confirmare“ sau, dacă va fi cazul, „faxuri de revocare a convocării initiale”

Lista stranierilor pentru meciurile cu Andorra şi Estonia: Bogdan Lobonţ (AS Roma), Vlad Chiricheş (Tottenham Hotspur), Dorin Goian (Asteras Tripolis), Paul Papp (AC Chievo), Răzvan Raţ (West Ham United), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Gabriel Torje (Espanol Barcelona), Bănel Nicoliţă (FC Nantes), Gheorghe Grozav (Terek Groznîi), Gheorghe Bucur (Kuban Krasnodar), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Bogdan Stancu (Genclerbirligi SK), Claudiu Andrei Keşeru (SC Bastia), Ciprian Marica (Getafe). 

Cu două etape înainte de finalul preliminariilor pentru CM 2014, România este pe locul 4 în grupa D, cu 13 puncte, la egalitate cu Turcia, dar cu un golveraj mai slab. 

Ungaria ocupă locul 2, cu un punct în plus faţă de "tricolori", în timp ce Olanda, liderul grupei, este deja calificată la CM. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite