Marica, demolat de şeful lui Dinamo: „Încearcă să ascundă o trădare cu o minciună! E deontolog pe Facebook“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

Ciprian Marica a semnat cu Steaua şi a plecat în această dimineaţă în cantonamentul echipei din Antalya, urmând a se alătura lotului condus de Reghecampf.

După ce a parafat înţelegerea cu Steaua, Ciprian şi-a explicat decizia, spunând că nimeni de la Dinamo nu l-a căutat, Adevărul prezentând mărturia lui AICI. Replica oficialilor dinamovişti nu s-a lăsat aşteptată, iar patronul Ionuţ Negoiţă l-a pus la punct la modul cel mai dur pe fotbalistul de 30 de ani. "Sunt cu atît mai dezamăgit de atitudinea domnului Marica, acesta încercînd să ascundă o trădare cu o minciună, cu cît mă aşteptam ca periplul prin fotbalul mare să-l fi făcut să-şi schimbe mentalitatea dîmboviţeană. Dar este mai uşor să fii deontolog pe Facebook şi în alte momente publice, decît să schimbi propriu zis ceva în felul de a fi. Nu ştiu ce aşteptări avea domnul Marica, din moment ce a fost contactat şi invitat la discuţii de către directorul sportiv Ionel Dănciulescu şi de către antrenorul Mircea Rednic. Oferta clubului Dinamo era una extrem de serioasă şi avea girul meu.

Nu ştiu dacă la cluburile serioase de afară, unde domnul Marica a jucat, a fost contactat de patronii echipelor respective. Aceasta este o practică mioritică pe care domnul Marica văd că şi-o doreşte", a declarat Negoiţă pentru gsp.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite