Marian Drăgulescu iese să protesteze cu trofeele în stradă. Ce îl determină pe cel mai titrat gimnast al României să facă acest gest extrem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Drăgulescu face azi un gest extrem, urmând să protesteze în faţa Ministerului Sportului, unde îşi va aduce toate trofeele.

El a fost dat afară aseară din lotul naţional de gimnastică, după cum a anunţat pe contul personal de Facebook jurnalistul TVR Dorin Chioţea. 

Drăgulescu va protesta azi în faţa MTS întinzând pe trotuar cupele si medaliile obţinute pt România. Acesta deţine opt titluri mondiale, zece europene (recorduri absolute la noi în sporturile olimpice), plus un argint si doua bronzuri la JO. Marele sportiv a primit avizul "apt pt efort" al medicilor cardiologi după ce a trecut peste o ablaţie, dar FRG nu vrea sa rişte.

 "Marocanul" e dispus chiar să concureze pe propria semnătură, a mai făcut-o în trecut. Cel mai faimos gimnast român nu îşi va putea apăra peste treii săptămâni, la Glasgow, medaliile europene (aur şi bronz) cucerite anul trecut la Cluj.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite