Maradona dă cărţile pe faţă: "Messi nu e Mântuitorul, iar Cristiano este un animal. Visul meu e să antrenez Barca"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maradona spune lucrurilor pe nume
Maradona spune lucrurilor pe nume

Diego Armando Maradona, despre care mulţi spun că a fost cel mai mare fotbalist al lumii, a dat cărţile pe faţă într-un interviu acordat cotidianului „Marca”.

Iată cele mai importante pasaje din afirmaţiile lui El Pibe d oro:

„Barcelona a greşit pregătirea de vară, pentru că s-a plimbat prin China şi prin Malaesia, iar acum se vede acest lucru. Real a făcut o pregătire mult mai bună”

„Cristian Ronaldo nu joacă acum mai bine ca înainte. E acelaşi dintotdeaua. L-am văzut la meciul cu Manchester. E un animal pe teren. Un gigant”

„Lumea trebuie să înţeleagă că pe Messi îl cheamă Leo, nu Mântuitorul. El nu poate de unul singur să câştige toate meciurile Barcelonei. Dacă Messi e vinovat pentru ultimele două eşecuri ale Barcelonei, atunci Ronaldo ar trebui să fie vinovat pentru toate înfrângerile lui Real”

„Visul meu este ca într-o zi să-l antrenez pe Messi la Barcelona. N-am vorbit cu el, pentru că la telefon e mai uşor să dai de Obama decât de Messi”

„Ginerele meu, Kun Aguerro este viitorul lui Real Madrid. Ar face cea maai bună pereche din lume cu Ronaldo. El se simte bine la Manchester City doar că nu-i place acolo că pentru că e frig mereu. Zice că locuieşte într-un frigider”

„Duelul Real Madrid- Barcelona s-a dezechilibrat prin plecarea lui Guardiola. Tito Vilanova n-a putut ţine echipa strânsă, deoarece a avut probleme lui, dar e bine că s-a vindecat”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite