Borussia - Malaga. Jürgen Klopp: „Meciul trebuie să fie cel mai important din viaţa jucătorilor mei şi a suporterilor echipei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul tur dintre Malaga şi Borussia s-a încheiat la egalitate FOTO Reuters
Meciul tur dintre Malaga şi Borussia s-a încheiat la egalitate FOTO Reuters

Borussia Dortmund - Malaga / Tehnicianul nemţilor, Jürgen Klopp declară că meciul de marţi cu Malaga trebuie să fie cel mai important din viaţa fotbaliştilor săi şi a suporterilor echipei.

„Până acum totul ne dă încredere, dar trebuie să fim precauţi. Talentul şi psihicul echipei mele ne fac puternici pe teren propriu. Ei adoră să joace aici, aici se simt bine şi asta ne ajută la încredere. Sunt două modalităţi de a aborda situaţia: să resimţi doar presiunea sau să profiţi de ocazie. Nimic nu trebuie să fie mai important în viaţă ca acest meci: atât pentru fani cât şi pentru jucători. Atmosfera a fost minunată la Malaga, dar cred că putem face mai mult. 

Şi vom avea nevoie de sprijinul tuturor fanilor pentru a reuşi. Sentimentul meu e că vom continua să scriem această minunată poveste. Suntem gata, suntem motivaţi şi iubim această competiţie“, a declarat Klopp potrivit „Daily Mail“. În prima manşă a sferturilor de finală Champions League, Borussia a obţinut doar o remiză albă cu Malaga. Returul va avea loc marţi, începând cu ora 21.45.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite