Magnificul Ronaldo: Real, în semifinalele Ligii Campionilor după un hattrick fabulos. Golul trei, o „bijuterie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Avem primele două echipe calificate în careul de aşi al turneului la capătul unor partide în care madrilenii au reuşit o revenire spectaculoasă, iar „Cetăţenii“ de la City au furnizat surpriza serii.

Ce diferenţă aduce o săptămână! La 6 aprilie, Wolfsburg a învins Real Madrid în turul sferturilor Ligii Campionilor într-o partidă în care oaspeţii aproape că n-au mişcat. Marţi, pe „Santiago Bernabeu“, nemţii au pierdut, în doar 17 minute, tot ce strânseseră după prima manşă.

Defensiva solidă a celor de la Wolfsburg a fost înlocuită cu una „şvaiţer“, iar primul gol înscris de Ronaldo a fost unul „ieftin“ pe care nemţii i l-au făcut „cadou“ (15). Două minute mai târziu, apărarea oaspeţilor a „dormit“ la un corner bătut de Kroos, acelaşi Ronaldo s-a înălţat la colţul scurt şi a făcut 2-0 (17), anulând avantajul nemţilor din tur.

După pauză, Ronaldo şi-a întregit prestaţia magnifică, marcând golul calificării printr-o lovitură liberă. Portughezul de 31 de ani a găsit cu precizia unui „robot“ singura breşă din zidul viu format de adversari şi l-a învins pe portarul Benaglio (77).

Cele trei goluri ale lui CR7 au însemnat că:

*Ronaldo a devenit primul jucător din istoria Ligii Campionilor care punctează de cel puţin 15 ori în două ediţii diferite ale întrecerii.

*Ronaldo a ajuns la un total de 16 goluri în actualul sezon al Ligii Campionilor şi mai are nevoie de o singură reuşită pentru a egala recordul all-time de goluri în aceeaşi stagiune, 17, pe care îl deţine chiar el.

VEZI GOLURILE MECIULUI REAL MADRID - WOLFSBURG

Liga Campionilor, sferturi

Marţi

REAL MADRID - Wolfsburg 3-0 (0-2 în tur)
Ronaldo 15, 17, 77

MANCHESTER CITY - Paris Saint-Germain 1-0 (2-2 în tur)
De Bruyne 76

Miercuri, ora 21.45

Benfica - Bayern Munchen (0-1 în tur)

Atletico Madrid - Barcelona (1-2 în tur)

Semifinalele vor fi stabilite după o altă tragere la sorţi şi sunt programate pentru 26/27 aprilie şi 3/4 mai.
 
Finala va avea loc la 28 mai, pe San Siro din Milano.

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite