Maghiarii îşi fac curaj: „Ungaria – România 4-0“. Ce a scris jucătorul care a postat acest rezultat pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ungaria şi România se vor înfrunta, vineri (ora 21.45, TVR), într-o partidă crucială de calificare pentru Euro 2016. După egalul din tur, la Bucureşti, scor 1-1, maghiarii sunt mult prea optimişti că vor învinge la Budapesta.

Au trecut 34 de ani de la ultima victorie a Ungariei în faţa României într-un meci oficial, însă Ladislau Boloni a avertizat, într-un interviu acordat pentru „Adevărul“, că maghiarii au potenţialul de a câştiga vineri seara.

Părerea fostului selecţioner e împărtăşită şi de Zsolt Korcsmar, fundaşul de 26 de ani, legitimat la Greuther Fürth. Cu 24 de selecţii la echipa naţională, Korcsmar n-a fost convocat pentru întâlnirea de vineri cu România. A fost, în schimb, titular în precedentele două partide cu tricolorii, 1-1 şi 3-0 la Bucureşti. În înfrângerea amintită, a avut o prestaţie catastrofală şi a fost schimbat în minutul 34.

Cu toate acestea, potrivit Digi Sport, Korcsmar e foarte optimist înaintea jocului de vineri şi a publicat pe Facebook o fotografie cu o captură de ecran a victoriei sale din jocul FIFA 15 împotriva tricolorilor. 

Ungaria - România 4-0 e scorul înregistrat de fundaşul maghiar în joc. „Cred că acest rezultat ne mulţumeşte pe toţi“, a comentat Korcsmar pe Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite