Lupescu, susţinut de Măciuca: Fotbalul românesc pierde o echipă după ce „Kaiserul“ a fost învins în alegerile FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Crăciunescu şi Rareş Bogdan au ameninţat că părăseasc România, dacă Burleanu câştigă un nou mandat. Amândoi au rămas însă ţară, după votul de miercuri. În schimb, mai mult curaj şi decenţă a avut o formaţie din ligile inferioare.

Victoria lui Răzvan Burleanu a fost privită ca un moment apocalpitic de conducătorii unei echipe care evoluează în cel de-al patrulea eşalon din fotbalul românesc.

Vorbim despre Damila Măciuca, ocupanta locului 4 în liga a 4-a, seria Vest. Potrivit liga2.ro, care l-a citat pe preşedintele clubului, Lucian Munteanu, Damila Măciuca şi-a încheiat existenţa în semn de protest faţă de victoria lui Burleanu şi eşecul lui Lupescu în alegeri.

„Alegerea lui Burleanu la şefia FRF pentru al doilea mandat reprezintă soclul eternităţii unui sistem corupt, fără viitor în FRF. Întrucât venirea lui Lupescu la conducerea FRF, o persoană cu o educaţie extraordinară, un caracter frumos, care ar fi putut schimba în bine destinul fotbalului românesc, nu s-a întâmplat, toţi membrii FC Damila Măciuca au decis astăzi, 20 aprilie 2018, suspendarea oricărei activităti sportive din cadrul Ligii 4, ca semn de respect şi solidaritate faţă de valorile adevărate ale fotbalului românesc, care au avut curajul să încerce schimbarea atât de necesară. Micii noastre comunităţi din comuna Măciuca, judeţul Vâlcea îi va lipsi bucuria sportului, dar apreciem că societatea românească are nevoie de o atitudine activă pentru orice faptă care afectează viitorul nostru. Dragi suporteri FC Damila Măciuca, vă mulţumim pentru toată susţinerea voastră şi vă asigurăm că vom găsi noi forme de exprimare si prin alte ramuri ale sportului decât fotbal!“, a anunţat Lucian Munteanu.

AJF Vâlcea, la care e afiliată Damila Măciuca, a votat cu Răzvan Burleanu la alegerile pentru şefia FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite