Lupescu, primele declaraţii despre alegerile FRF: Fostul internaţional a explicat cum stau lucrurile în viziunea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Lupescu
Ionuţ Lupescu

Într-o perioadă în care fanii sportului din România urmăresc cu sufletul la gură evoluţiile Simonei Halep la Australian Open, o ştire legată de fotbal a atras atenţia.

Concret, duminică seara, a apărut varianta potrivit căreia Ionuţ Lupescu ar urma să atace postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) la alegerile de la 18 aprilie.

Sursa acestei informaţii a fost „Gazeta Sporturilor“, iar astăzi, ea a fost susţinută de Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale, cel care atacă sistematic FRF, de când a fost destituit de Răzvan Burleanu, înainte de Euro 2016. 

A surprins, totuşi, că Ionuţ Lupescu nu şi-a anunţat oficial lansarea candidaturii. Prosport.ro a aflat de ce: „Kaiser-ul“ n-a luat, deocamdată, o astfel de decizie. Fostul fotbalist, actualmente şeful Comisiei Tehnice UEFA, a detaliat situaţia pentru prosport.ro.

Ce a spus?

ProSport: Ionuţ, este reală informaţia că vei candida la şefia FRF?

Lupescu: Nu, nu e reală. Cred că mai mult mă vor alţii decât...

Da, alţii te vor candidat.

Ştiu că îşi doresc foarte mult, dar nu am un răspuns acum. Din partea mea nu e luată nicio decizie.

Când te vei hotărî?

Nu ştiu... Mai am timp. De fapt, povestea este ceva mai lungă şi mai complicată. Sunt sunat de membri ai FRF, discut cu foştii colegi de la Cardiff... Sunt rugat să candidez. Nu pot să le spun pur şi simplu NU! Eu am lucrat 6 ani în federaţie. Cu bune şi cu rele. Mi-am câştigat pâinea în fotbalul românesc. Nu pot să le întorc tuturor spatele, pur şi simplu.

CLICK AICI PENTRU A CITI, INTEGRAL, INTERVIUL ACORDAT DE LUPESCU

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite