VIDEO Lucian Bute a încheiat la egalitate meciul cu Badou Jack. Suedezul rămâne însă campionul mondial WBC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AP
FOTO AP

Pugilistul Lucian Bute a încheiat la egalitate meciul cu Badou Jack, după decizia arbitrilor-judecători, astfel că suedezul îşi păstrează titlul mondial la categoria supermijlocie WBC.

Badou Jack a rămas în posesia titlului după decizia arbitrilor-judecători, scor 117-111, 114-114 şi 114-114. Conform regulamentului, în caz de egalitate, titlul rămâne la sportivul care l-a pus în joc. În vârstă de 32 de ani, Badou Jack avea în palmares 20 de victorii, 12 prin KO, o înfrângere şi o remiză. El a intrat în posesia centurii WBC în aprilie 2015, când l-a învins la puncte pe americanul Anthony Direll, campionul en-titre. Suedezul şi-a apărat centura în septembrie, după succesul repurtat în faţa britanicului George Groves, a relatat news.ro. 

Lucian Bute, în vârstă de 36 de ani, boxase ultima dată în noiembrie 2015, când a fost învins de britanicul James DeGale, acesta din urmă apărându-şi astfel cu succes centura IBF la categoria supermijlocie. Bute (32-3, 25 KO) a deţinut şi el centura IBF, în perioada 2007-2012.

Scandal uriaş după meciul lui Bute: "Ce porcărie! Lucian ştie şi el asta!". Chiar şi Floyd Mayweather s-a enervat

Ce planuri de viitor are Bute după ce a ratat o nouă şansă de a fi campion mondial: “Trebuie să mă credeţi”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite