Lucescu, anunţ-surpriză în privinţa viitorului său: „Il Luce“ a dezvăluit unde va antrena în sezonul următor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a ajuns cu Şahtior în finala Cupei Ucrainei, tehnicianul de 69 de ani a ţinut să lămurească lucrurile în ceea ce priveşte următorul pas pe care îl va face în cariera sa.

Mircea Lucescu poate lua trofeul cu numărul 21 cu Şahtior Doneţk, la 30 mai, în ultimul act al Cupei Ucrainei.

Ar fi un final fericit pentru „Il Luce“, după o stagiune în care, din cauza războiului, „minerii“ au fost goniţi de la Doneţk şi au fost nevoiţi să joace partidele considerate pe teren propriu, la Lvov. 

În aceste condiţii, echipa a pierdut lupta pentru titlu cu Dinamo Kiev, după cinci campionate cucerite la rând. Din cauza acestei situaţii, au apărut tot mai multe speculaţii că Lucescu va părăsi Şahtior după 11 ani. Apoi, presa turcă a publicat un interviu cu tehnicianul român în care acesta a confirmat iminenta sa plecare din Ucraina.

Acum însă, după calificarea în ultimul act al competiţiei KO, Lucescu a insistat, potrivit gsp.ro, că va continua la actuala sa echipă.

Ce a spus?

„Sunt întrebat mereu, se scriu o mulţime de lucruri legate de acest subiect. Voi ramâne aici şi sezonul viitor, în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi dificultăti, dar nu vreau să fiu umilit în profesia mea şi în ceea ce reprezint eu faţă de jucătorii mei. Vreau să fim respectaţi pentru istoria noastră, care e şi istoria fotbalului ucrainean. Merităm asta prin calitatea fotbalului, prin trofeele obţinute“, a spus românul.  

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite