Lovituri uriaşe pe piaţa transmisiilor TV din România. Ce se va întâmpla din 2017 şi care sunt televiziunile performante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa transmisiilor sportive de televiziune din România reprezintă o adevărată luptă deoarece audienţele sunt importante în acest domeniu.

Anul 2017 va aduce o mutare importantă pe piaţa media. Turneul de la Wimbledon se va vedea la Eurosport. Postul Eurosport a dat o lovitură importantă, achiziţionând drepturile pentru transmiterea turneului de la Wimbledon în anii 2017, 2018 şi 2019.

Astfel, Eurosport are acum drepturile exclusive ale tuturor celor patru turnee de Grand Slam, cele mai tari competiţii din tenis, care se desfăşoară astfel:

Ianuarie - Australian Open (Melbourne)

Mai - French Open (Paris)

Iunie - Wimbledon (Londra)

August- Septembrie US Open (New York)

Turneele WTA la Digisport

Trebuie menţionat şi că, în perioada 2017-2021, canalele Digisport vor transmite în exclusivitate toate turneele din circuitul WTA, în afară de cele de Grand Slam.

Astfel, la Digi Sport, vor putea fi urmărite peste 2.000 de meciuri pe sezon, în aceşti 5 ani, care se vor încheia chiar cu Turneul Campioanelor, care, în aceeaşi perioadă (2017-2021) va fi transmis de Digi Sport.

Pe canalele Digi Sport vor putea fi urmărite toate competiţiile Premier Mandatory, Premier 5, Premier 700 si WTA International, în total 55 de turnee pe sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite