Lovitură în ultima zi a anului: CFR a anunţat o mutare de senzaţie. Echipa lui Dan Petrescu şi-a luat un superatacant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru formaţia din Gruia Revelionul a venit mai devreme: clujenii vor ataca partea a doua a sezonului cu un fotbalist care a înscris 11 goluri în cele 22 de etape din actualul campionat.

CFR Cluj are cel mai bine cotat antrenor din Liga I, Dan Petrescu, iar oficialii clubului au povestit că „Bursucul“ e cu gândul la întărirea lotului şi la pregătirea echipei şi în aceste zile, când lumea e în vacanţă.

O nouă dovadă în acest sens a venit astăzi, când preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat la Look TV faptul că ardelenii au reuşit să-l ia pe George Ţucudean (Viitorul), al doilea cel mai bun marcator din Liga I în acest moment. În cele 20 de apariţii pe care le-a avut sub comanda lui Hagi, Ţucudean a marcat de 11 ori.

„Pot să zic că e rezolvat Ţucudean. Lucrăm de mult la acest transfer. Este un vârf de atac foarte bun, cu fizic, este un golgheter şi sper să-l avem la pregătire din prima zi în noul an. Ţucudean joacă de plăcere, nu pentru bani, ca alţi jucători. Este un băiat de caracter şi este foarte important acest lucru“, a declarat Iuliu Mureşan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite