Lovitură după lovitură pentru una dintre rivalele Simonei Halep. A ieşit din Top 10 WTA şi a fost părăsită de logodnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul 2016 este unul dintre cele mai agitate în lumea tenisului feminin, nefiind săptămână în care să nu se facă o schimbare importantă în clasamentul WTA sau în viaţa unei sportive.

Până acum, dincolo de ce se petrece cu Maria Şarapova, ghinionista anului pare a fi cehoaica Petra Kvitova, cehoaica care a început anul pe locul 4 în lume. Kvitova a ajuns acum pe poziţia a 12-a în clasamentul WTA, iar zilele trecute a fost părăsită de logodnicul ei, hocheistul Radek Meidl. Ei erau logodiţi de cinci luni, iar Petra (25 de ani) avea gânduri de măritiş. 

Gurile rele spun că este o răzbunare a sorţii, după ce acum câţiva ani, Petra i-a furat soţul unei colege din echipa de FED Cup. Radek Stepanek, fost număr 8 ATP, era căsătorit cu Nicole Vaidisova, o altă jucătoare din Cehia, care la 17 ani ajungea în semifinale la Roland Garros şi Australian Open şi era pe locul 7 în lume.

În 2010, Vaidisova era atât de fericită alături de Stepanek, încât a lăsat tenisul pe locul doi şi a renunţat la carieră. Numai că, peste trei ani cei doi au divorţat, iar ulterior a ieşit la iveală faptul că Stepanek se implicase într-o relaţie cu Petra Kvitova. Ei s-au ascuns un timp, după care au făcut publică legătura amoroasă.Pentru a fi cu Stepanek, mai mare decât ea cu 11 ani,  Petra s-a despărţit de Adam Pavalsek , un alt tenismen, care era cu cinci ani mai mic. Relaţia oficială dintre Kvitova şi Stepanek n-a ţinut însă prea mult. S-au despărţit după o jumătate de an, iar ulterior Kvitova a juns în braţele hocheistului Radek Meidl, care acum a părăsit-o.

   Petra Kvitova şi Radek Meidl

kvitova
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite