Lovitură sub centură pentru Halep. Adidas nu i-a prelungit contractul, pentru că ar fi „cerut prea mult“, preferând una dintre rivalele româncei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep e lider WTA
Simona Halep e lider WTA

Presa internaţională a anunţat că liderul WTA nu va semna un nou contract cu producătorul german de echipament sportiv, după ce acesta nu a făcut o ofertă satisfăcătoare pentru ea.

Conform publicaţiei online welovetennis.fr, citată de telekomsport, ruptura a fost provocată de faptul că "Simona Halep a cerut mai muţi bani". Dacă Adidas ar fi respectat doleanţele liderului mondial, atunci nu ar fi putut să o păstreze sub contract pe jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza (locul 2 WTA). Astfel, germanii au luat decizia de a continua cu Muguruza, chiar dacă asta înseamnă o ruptură de Halep.

În ceea ce o priveşte pe Simona, aceasta îşi va găsi mai mult ca sigur un nou sponsor tehnic până la startul noului sezon. Statutul de lider mondial îi oferă lui Halep o poziţie de forţă la negocieri. Nike, Lacoste, Under Armour sau Lotto sunt doar câteva dintre opţiunile la care poate apela Halep.

În trecut, Halep a mai purtat echipamente oferite de Lotto, Lacoste sau Fila.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite