Liga I: Petrolul - CFR Cluj 1-0. Un fan a plătit chiria stadionului pentru ca "lupii galbeni" să joace tot la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul şi CFR Cluj s-au întâlnit la Ploieşti pe o vreme miezerabilă şi un gazon execrabil, în meciul echipelor depunctate de FRF cu câte şase puncte.

În ciuda frigului pătrunzător şi a unui vânt nemilos, plus poaia care a căzut necontenit,  cele două echipe au oferit un meci disputat, cu destule faze de poartă, câştigat de gazde cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost înscris de Zoubir, în minutul 15. Aceasta este a doua victorie a Petrolului în acest sezon, după cea cu FC Botoşani din etapa a şasea şi prime pentru Mihai Stoichiţă, ca antrenor al "lupilor".

Partida s-a  disputat în cele din urmă la Ploieşti, graţie unui gest făcut de un fan al ploieştenilor. Ajutorul a venit din partea omului de afaceri Lucian Rădulescu. Conform spuselor sale, acesta ar fi plătit chiria pentru acest meci şi este dispus să procedeze la fel şi pentru următoarele două partide de acasă ale trupei lui Stoichiţă. “Am activat ani buni în cadrul clubului Petrolul. Mă leagă foarte multe amintiri de acest club. Mi-am dorit revenirea şi am spus că trebuie să dau o mână de ajutor. Am închiriat pentru şase ore baza sportivă Ilie Oană şi am dat-o gratuit pentru Petrolul înaintea acestui meci. Voi plăti şi pentru celalte două partide pe care Petrolul le va juca acasă. Nu mă interesează să-mi recuperez banii. Am recomandat şi câţiva jucători pentru Petrolul în această iarnă. Sunt jucători pe care îi reprezint. Sper ca această de echipă să-şi revină şi cu ajutorul meu”, a spus Lucian Rădulescu la Dolce Sport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite