Lewis Hamilton, criticat de presa britanică: „Doar dacă ai probleme psihice ca Ceauşescu poţi face asta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a făcut subiectul unui editorial din presa britanică, unde a fost criticat şi comparat cu Ceauşescu.

Englezul a mărturisit că doreşte să obţină o autorizaţie pentru a transforma într-un muzeu casa din oraşul în care a copilărit. Un jurnalist de la „The Telegraph“ a tratat acest subiect într-un editorial, unde a avut mai multe remarci acide. El a făcut o paralelă cu unul dintre oamenii din istoria recentă a României. 

„Ceauşescu şi-a construit un palat atât de mare, încât poţi petrece o săptămână mergând pe coridoare. El nu a putut să se bucure de acest lucru, fiind executat în anul 1989. Totuşi, în curând, nu mai trebuie să mergi în România să-l vizitezi. Poţi vedea unul şi în Stevenage (locul de naştere al lui Hamilton). 

Dacă nu eşti un dictator cu probleme psihice din estul Europei, muzeele nu sunt ceva ce dobândeşti în timpul vieţii. Jane Austen, surorile Bronte, William Wordsworth au fost morţi cu 100 de ani înainte ca munca lor să fie celebrată în acest mod“, a notat jurnalistul în publicaţia britanică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite