Ăsta e fotbalul românesc: schimb de replici dezgustător între fraţii Becali şi Laurenţiu Reghecampf cu trimiteri la „vomă“ şi la „capul băgat în toaletă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Cine a crezut că, de Sărbători, oamenii din lumea fotbalului românesc renunţă la discursul lor jenant, care n-are nimic în comun cu sportul, s-a înşelat.

Cel mai bun exemplu e duelul verbal purtat de Reghecampf şi impresarii Ioan şi Victor Becali. După ce antrenorul a spus că, din cauza prestaţiei sale în meciul cu Astra, Istvan Kovacs nu va mai arbitra niciodată Steaua, Giovanni a sărit ca ars. „Eu n-am auzit niciodată un antrenor care să zică aşa ceva. Cine eşti tu, mă, să spui asta?“, a declarat impresarul la televizor.

Reacţia lui „Reghe“ a venit sub forma unei postări pe Facebook: „Îmi este scârbă, îmi vine să vomit, prea slab băiatul! Dar mă gândesc că invidia este foarte mare! Pierd teren băieţii, iar cât voi fi eu aici au numai de pierdut!!“. După ce a citit aceste rânduri, Victor Becali l-a atacat şi el pe tehnicianul roş-albaştrilor.

„Când nu eşti de acord cu ei (n.r. – Reghecampf şi Stoica), eşti bălăcărit. Nici Ienei n-a fost de acord şi a fost bălăcărit. Puiu Iordănescu a păţit la fel. Acum, Reghecampf are senzaţii de vomă. Soluţia e la farmacie! Păi, la câte senzaţii de vomă are el, ar trebui să stea numai cu capul în toaletă, în loc să antreneze“, a spus Victor Becali.

De ce nu-l înghit?

Fraţii Becali n-au fost niciodată în relaţii bune cu Laurenţiu Reghecampf, fiindcă de la sosirea acestuia în Ghencea, soţia tehnicianului, Anamaria Prodan – e impresar şi ea - a început să aibă din ce în ce mai mulţi jucători ai Stelei sub contract.

Gigi Becali comanda schimbările din tribună direct pe bancă. Gigi s-a băgat cu Reghe mai mult decât cu oricare alt antrenor al Stelei. Ioan Becali impresar FIFA  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite